متن موزیک خوبه دارمت ابوالفضل فلاح
متن موزیک خوبه دارمت ابوالفضل فلاح متن موزیک خوبه دارمت ابوالفضل فلاح
Lyrics New Song By : Abolfazl Fallah Khoobe Darametمتن موزیک شنیدنی خوبه دارمت ابوالفضل فلاح
حواست هست منو داری نمیخوابم تا بیداری تو این عشقو دادی یادم یه قلبیمو دو تا آدم
دو تا آدم دیوونه دو تا آدم احساسی فقط من تو رو میفهمم فقط تو منو میشناسیخوبه دارمت بیقرارتم چه خوبه صبح که پا میشم کنارتم
خوبه ماله من هستی تا ابد کنار تو ندارم لحظه های بد خوبه دارمت خوبه دارمت خوبه دارمتخوبه دارمت بیقرارتم چه خوبه صبح که پا میشم کنارتم
خوبه ماله من هستی تا ابد کنار تو ندارم لحظه های بد خوبه دارمت خوبه دارمت خوبه دارمتترانه خوبه دارمت ابوالفضل فلاح
فقط پیشه تو خندم واقعیه کنارت خنده هامو دوست دارم
هوامو داری هر جا که باشم چقد حالو هوامو دوست دارمخوبه دارمت بیقرارتم چه خوبه صبح که پا میشم کنارتم
خوبه ماله من هستی تا ابد کنار تو ندارم لحظه های بد خوبه دارمت خوبه دارمت خوبه دارمتخوبه دارمت بیقرارتم چه خوبه صبح که پا میشم کنارتم
خوبه ماله من هستی تا ابد کنار تو ندارم لحظه های بد خوبه دارمت خوبه دارمت خوبه دارمت♪♫♦
دانلود موزیک خواننده ابوالفضل فلاح خوبه دارمت
متن موزیک خوبه دارمت ابوالفضل فلاح از سایت بزرگ تکستآهنگ ، لطفا این مطلب رو به اشتراک بگذارید
نوشته
متن موزیک خوبه دارمت ابوالفضل فلاح اولین بار در تکست آهنگ | متن موزیک پدیدار شد.
دانلود آهنگ مسعود صادقلو خاص بودیم
دانلود گلچین بهترین آهنگ های شاد ایرانی
دانلود آهنگ شهاب مظفری سی سالگی اما دیگه حس می کنم پیــرم
خوبه ,دارمت ,ابوالفضل ,موزیک ,متن ,تو ,خوبه دارمت ,دارمت خوبه ,متن موزیک ,ابوالفضل فلاح ,دارمت ابوالفضل ,خوبه دارمت ابوالفضل ,خوبه دارمت بیقرارتم